Over ons

Wij bieden sinds 1990 opvang, verzorging en begeleiding aan 16 kinderen per dag in de leeftijd van 0-4 jaar. Er is bewust gekozen voor deze vorm van opvang (een groep met alle leeftijden); het geeft een huiselijk idee en kinderen leren rekening met elkaar te houden en leren van elkaar.

Wij bieden sinds 1990 opvang, verzorging en begeleiding aan 16 kinderen per dag in de leeftijd van 0-4 jaar. Er is bewust gekozen voor deze vorm van opvang (een groep met alle leeftijden); het geeft een huiselijk idee en kinderen leren rekening met elkaar te houden en leren van elkaar. Ieder kind kan zich op deze manier in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. De kinderen die bij ons verblijven moeten zich veilig en prettig voelen. Dat het kind zich thuis voelt en dat ouders daar op kunnen vertrouwen is ons hoofddoel.

De kinderen worden bij ons met toewijding, creativiteit en enthousiasme begeleid door een vast team pedagogische medewerksters met veel beroepservaring. 

Ook maken we gebruik van een vaste ervaren invalster. De twee eigenaressen werken ook op de groep, zodoende hebben zij overzicht over alle aspecten van de zorg van de kinderen. Het Elfenbankje is een geheel zelfstandige opvang. Het uitgangspunt is dat wij samen met de ouders een optimale opvang aan de kinderen willen bieden.

Het personeel van Het Elfenbankje is gediplomeerd volgens de eisen die worden gesteld volgens de Wet Kinderopvang en zijn in het bezit van een Verklaring van Goed Gedrag. Het Elfenbankje is een erkend leerbedrijf.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je na het lezen van de website nog vragen of wil je je (ongeboren) kind graag inschrijven? Neem dan contact met ons op!