Haal- en brengtijden

Je kind kan s’ morgens worden gebracht tussen 8.00 uur en 9.15 uur. Om 9.30u gaan wij beginnen met ons dagprogramma.

Algemene informatie

Je kind kan s’ morgens worden gebracht tussen 8.00 uur en 9.15 uur. Om 9.30u gaan wij beginnen met ons dagprogramma. Kinderen worden dan door ons aangenomen en is er geen gelegenheid meer om mee naar binnen te komen. Deze vaste tijd houden wij aan om de rust op de groep te bewaren. De kinderen kunnen vanaf 16.30 uur (maar voor 18.00 uur) opgehaald worden. Wanneer je kind door iemand anders wordt opgehaald, horen wij dat graag van te voren. Dit is belangrijk voor ons om te weten.

Als een kind vier jaar wordt  gaat hij/zij naar de basisschool. In overleg is het mogelijk dat het kind nog ongeveer twee maanden kan blijven als dit beter uitkomt met de aansluiting op de basisschool.

50 weken per jaar open

Het Elfenbankje is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00u tot 18.00u. 50 weken per jaar. We zijn gesloten in de kerstvakantie, gelijk aan de basisscholen. Deze twee weken zijn niet berekend in het maandtarief. Tevens zijn wij op algemeen geldende feestdagen gesloten. Je wordt hier van te voren over geïnformeerd middels een nieuwsbrief aan het begin van het jaar en door middel van een bericht op het bord.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je na het lezen van de website nog vragen of wil je je (ongeboren) kind graag inschrijven? Neem dan contact met ons op!